LTO Ledenvoordeel

Boeren en tuinders betalen nog steeds te veel voor hun meetdienst.

 

Als grootzakelijke energieverbruiker van elektriciteit en/of gas kunt u uw eigen meetbedrijf kiezen. Afhankelijk van de grootte van de meter, huur of koop van de meter, de soort meter en de duur van het contract liggen de onderhandelde LTO tarieven gemiddeld 20% voor gas en 40% voor elektriciteit lager dan de standaard tarieven. Bij de boeren en tuinders die zijn overgestapt naar Ebatech, zijn er inmiddels besparingen van soms wel 50% tot 60% op de factuur gerealiseerd. ‘Het is zonde om dit geld te laten liggen’, aldus LTO.

Selectieprocedure

LTO Ledenvoordeel heeft een uitgebreide selectieprocedure gevolgd waarbij Meetbedrijf Ebatech als beste uit de bus kwam. LTO Ledenvoordeel was duidelijk over Ebatech: ‘’Ebatech is een kundig en gecertificeerd meetbedrijf. Zij combineren een zeer scherp tarief met uitstekende service en kennis van techniek.’’

Geld besparen zonder er echt iets voor te hoeven doen

Een agrarisch ondernemer kan vaak veel geld besparen op de meetdienst, maar veel ondernemers hebben hier eigenlijk geen tijd voor. Meetbedrijf Ebatech regelt daarom de overstap, wisselt de meter van het huidige meetbedrijf om, leest dagelijks het energieverbruik uit en zorgt dat de ondernemer er daarna geen omkijken meer naar heeft.