Meterplaatsing

Als gecertificeerd meetbedrijf plaatst Ebatech uw meters. Of het nu gaat om slimme digitale meters voor grootverbruik gas of elektriciteit, warmtemeters of bruto productiemeters bij zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat dit proces soepel en vakkundig verloopt zodat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Al onze meters voldoen aan de wettelijke vereisten

Meetbedrijf Ebatech plaatst slimme energiemeters en tussenmeters voor de grootzakelijke markt. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van op afstand uitleesbare digitale meters voor grootverbruik. Dit kunnen slimme meters voor grootverbruik gas of elektriciteit zijn, maar ook warmtemeters of kleinverbruik meters op verschillende vestigingen. We houden rekening met uw bedrijfssituatie en passen onze werkzaamheden daarop aan zodat het uw bedrijfsproces zo min mogelijk hindert. Voor elektriciteitsmeters kan dit zonder onderbreking van de toevoer van elektriciteit. Uiteraard stemmen wij dit zorgvuldig af met leveranciers, installateurs en de netbeheerder.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van energiemeters? Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met een van onze meetspecialisten via telefoonnummer 088 369 3690 (lokaal tarief).