Meters en Meetdata

Met de betrouwbare meetdata van Ebatech krijgt u real time inzicht in uw zakelijk energieverbruik.

Wat meten uw meters precies?

Meetbedrijf Ebatech brengt alle elektriciteits-, gas en warmtemeters in uw organisatie in kaart met alles wat daar achter hangt. Wat voor meetdata leveren die meters op en hoe krijgt u daar inzicht in? Het is goed denkbaar dat een slimme inzet van hoofd- en tussenmeters en/of op afstand uitleesbare meters u duidelijker vertellen wat u écht wilt weten. Op welke momenten u bijvoorbeeld uw piekverbruik dreigt te overschrijden. Of wanneer u uw stuursignalen moet aanpassen. De meetspecialisten van Ebatech analyseren de meetsystemen in uw organisatie en brengen op grond daarvan een advies uit met een kostenindicatie.

Besparen op uw grootverbruik gasaansluiting

Heeft u een grootverbruik gasaansluiting en is uw jaarlijks gasverbruik lager dan 170.000 kubieke meter? De kans is groot dat u te veel betaalt voor uw gasmeter. Met het verkleinen van uw gasmeter kunt u jaarlijks honderden tot zelfs duizenden euro’s besparen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over meters en meetdata? Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met een van onze meetspecialisten via telefoonnummer 088 369 3690 (lokaal tarief).