Monitoren

Meten is weten. Met de energiemanagement website van Ebatech kunt u tot in detail uw energieverbruik altijd en overal zelf monitoren.

Grip op uw zakelijk energieverbruik begint bij inzicht

Duurzaamheid staat bij veel ondernemers hoog op de agenda. Wilt u zoveel mogelijk energiekosten besparen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Energiemonitoring geeft u online inzicht in uw energieverbruik. U ziet direct welke apparaten de meeste energie verbruiken en waar u energie kunt besparen. Bovendien ziet u meteen wat de effecten zijn van de besparingsmaatregelen die u heeft genomen.

Energiemonitoring biedt besparingsmogelijkheden

Veel bedrijven weten vaak niet hoeveel energie de machines en apparaten in hun bedrijf verbruiken. Met het energiemonitoringsysteem van Meetbedrijf Ebatech heeft u online toegang tot uw eigen meetdata via de beveiligde website van Ebatech. Op uw persoonlijke profiel ziet u het gas- en elektriciteitsverbruik van de apparaten en machines in uw bedrijf.  Zo heeft u inzicht in alle energiestromen binnen uw bedrijf en kunt u het verbruik zelf analyseren. De meetdata kunnen per vestiging, afdeling of productie-eenheid worden verzameld, zodat u precies ziet hoeveel energie elk apparaat of machine afzonderlijk verbruikt.

Wilt u het energieverbruik vergelijken met het vorige jaar? Dat kan. Uw energieverbruik wordt elk kwartier gemeten, iedere dag opnieuw. Zo kunt u direct ingrijpen op elk gewenst moment om piekbelasting te voorkomen en kosten te besparen.

Slimme energiemeters geven digitaal inzicht

Na het plaatsen van de slimme digitale meters, kunt u het energieverbruik via een online dashboard op elk gewenst moment inzien. Om de vijf minuten wordt het energieverbruik gemeten. Zo kunt u direct inspelen op piekbelasting en krijgt u een beter inzicht in uw energiehuishouding. Doordat Ebatech ook gecertificeerd is als ODA kunnen we ook meetdata uitlezen van kleinverbruik meters die door de netbeheerder geplaatst zijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over energiemonitoring? Vul het contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met een van onze meetspecialisten via telefoonnummer 088 369 3690 (lokaal tarief).