Over Ebatech

Ebatech zorgt dat meters modern worden.

Onze ervaring is dat het altijd efficiënter, veiliger en duurzamer kan. En dat er altijd veel geld te besparen valt. De eerste stap hierin is het krijgen van inzicht. Dat betekent dat elektriciteit- en gasmeters online uitleesbaar zijn via ons webportal. Bij gasmeters plaatsen we dataloggers.

Een bijkomend voordeel is dat u op werkelijke verbruiken wordt afgerekend. Dat betekent geen gedoe meer met onjuiste voorschotbedragen en correcties op eindafrekeningen. Onze meetdiensten zijn compleet: meter & meetdiensten, telemetrie, storing & onderhoud en herijking.

Als dochteronderneming van energieleverancier Vattenfall zijn wij een onafhankelijk meetbedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in uiteenlopende branches: van onderwijsinstellingen tot grote industriële klanten en van tuinders en datacenters tot ondernemingen met meerdere vestigingen.

Offerte aanvragen

Betrokken

Meetbedrijf Ebatech bestaat uit een hecht team van meetspecialisten dat zeer betrokken is en de wensen en behoeften van de klant altijd als uitgangspunt neemt.

Vakkundig

De meetspecialisten van Meetbedrijf Ebatech weten waar ze het over hebben. Door de kennis en ruime ervaring vanuit de voormalige functie van ingenieursbureau bent u verzekerd van een vakkundige aanpak.

Betrouwbaar

De kwaliteit van onze meetdiensten wordt gemeten op juistheid, volledigheid, tijdigheid en is controleerbaar. Dit resulteert in betrouwbare informatievoorziening naar klanten, leveranciers en netbeheerders

Transparant

Meetbedrijf Ebatech hanteert geen kleine lettertjes. De all-in tarieven zijn overzichtelijk en compleet. Wat op de offerte staat wordt ook gefactureerd. Dus geen eenmalige extra kosten voor installatie van meters en toegang tot de meetdata via de e-management website.