Wij zijn Meetbedrijf Ebatech

U bepaalt zelf welk meetbedrijf voor uw organisatie de meterstanden van uw energieverbruik verzamelt en doorgeeft aan de netbeheerder.

Meetbedrijf Ebatech meet het energieverbruik van elektriciteits-, gas- en warmtemeters bij bedrijven en instellingen door heel Nederland. We plaatsen hoofdmeters, verzamelen en valideren meetdata tegen sterk concurrerende prijzen en tonen u binnen 24 uur real time alle verzamelde data via onze webportal. Zo kunt u op elk moment van de dag uw energieverbruik online bekijken, analyseren en eventueel aanpassen.

 

Als dochteronderneming van energieleverancier Nuon zijn wij een onafhankelijk meetbedrijf dat ruim 100 jaar actief is in uiteenlopende branches: van onderwijsinstellingen tot grote industriƫle klanten en van tuinders en datacenters tot ondernemingen met meerdere vestigingen. Er zijn klanten met een enkele meter en klanten met meer dan 1000 meters.

Betrokken

Meetbedrijf Ebatech bestaat uit een hecht team van meetspecialisten dat zeer betrokken is en de wensen en behoeften van de klant altijd als uitgangspunt neemt. Met een vast contactpersoon wordt u altijd snel en vakkundig geholpen.

Betrouwbaar

De kwaliteit van onze meetdiensten wordt gemeten op juistheid, volledigheid, tijdigheid en is controleerbaar. Dit resulteert in betrouwbare informatievoorziening naar klanten, leveranciers en netbeheerders.

Vakkundig

De meetspecialisten van Meetbedrijf Ebatech weten waar ze het over hebben. Door de kennis en ruime ervaring vanuit de voormalige functie van ingenieursbureau bent u verzekerd van een vakkundige aanpak.

Transparant

Meetbedrijf Ebatech hanteert geen kleine lettertjes. De all-in tarieven zijn overzichtelijk en compleet. Wat op de offerte staat wordt ook gefactureerd. Dus geen eenmalige extra kosten voor installatie van meters en toegang tot de meetdata via de e-management website.

 

Klanten waarderen de meetdiensten van Ebatech met een: 7,6