Een meetdienst in drie stappen.

Aanmelding

U bent een grootverbruiker en opzoek naar een betrouwbaar meetbedrijf met scherpe all-in tarieven? Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen. Om u een passend aanbod te doen is het van belang dat de volgende gegevens bekend zijn: aansluitadres(sen), type meting(en) en de capaciteit van de aansluiting(en).

Voor een elektriciteitsaansluiting hangt de capaciteit af van het vermogen dat uw installatie vraagt. Voor een gasaansluiting hangt de capaciteit af van de hoeveelheid gas die per uur wordt afgenomen en de afleverdruk. Mocht u niet zeker weten wat de capaciteit is dan kun u dit aangeven in het aanvraagformulier. Onze medewerkers zullen u helpen indien nodig.

Bekijk op uw gemak het aanbod en geef uw akkoord.

Offerte aanvragen

Contract en meterplaatsing

Wanneer u akkoord gaat met het aanbod wordt er een contract opgesteld. Wanneer wij het contract getekend retour ontvangen wordt de opdracht voor de meterplaatsing(en) toegewezen aan de installateur.
Er wordt rekening gehouden met een standaard doorlooptijd van vier weken tussen ontvangst van het getekende contract en de meterplaatsing. De doorlooptijd kan bijv. afwijken als uw aansluiting momenteel is ondergebracht bij een ander meetbedrijf.

Bij een bestaande meting zullen wij contact opnemen met uw huidige meetverantwoordelijke om te bepalen wanneer u kosteloos kunt switchen. Wij sturen u een formulier waarmee u ons machtigt contact op te nemen met uw huidige meetverantwoordelijke.

Meten is weten

Vanaf het moment dat de meter is geplaatst verzorgt Ebatech voor u de meetdiensten. Wij zorgen dat de meetdata wordt gevalideerd en op tijd aan de netbeheerder wordt aangeleverd.
Via onze energiemanagement website heeft u inzicht in uw verbruik en meetgegevens. Ook kunt u hier uw eigen rapportages en vergelijkingen maken.

Maar ook als ODA voor kleinverbruik aansluitingen, als Onafhankelijke Diensten Aanbieder mag Ebatech ook de meetgegevens van de slimme meter uitlezen. U hoeft dus niet meer elke maand handmatig de meterstanden op te nemen.
Zo heeft u inzicht in het verbruik van de aansluiting(en) en ziet u meteen de effecten van de besparingsmaatregelen die u heeft genomen.